Κατασκευή ιστοσελίδας | Εshop | WordPress

Δημιουργία
website & eshop

Κατασκευή ιστοσελίδας & eshop, γρήγορα, εύκολα, σε χαμηλές τιμές! Είναι αλήθεια ότι οι ιστοσελίδες μας  έχουν βάση τις ανάγκες του χρήστη και προσαρμόζονται σωστά σε όλες τις συσκευές. (κινητά τηλέφωνα , Tablet κτλ )

Για το λόγο αυτό διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει και ξεκίνα την προβολή της επιχείρησής σου online. Επίσης σε περιμένουμε να κουβεντιάσουμε το project σου και να αναλάβουμε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σου.

Διάλεξε σου
Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
Προώθηση Ιστοσελίδων

Είμαστε εδώ
να σε ακούσουμε

Οι περισσότεροι από τους πελάτες σας πριν σας γνωρίσουν ή επισκεφθούν το γραφείο, την επιχείρηση σας αδιαμφισβήτητα θα δουν το web site σας στον υπολογιστή τους ή στο κινητό τους τηλέφωνο!

Συνεπώς ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα μοναδικό web site που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό.

Κατασκευάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες με γρήγορη φόρτωση, εντυπωσιακό σχεδιασμό, όμως χωρίς περιορισμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα σας μπορεί να έχει την μορφή εταιρικής παρουσίασης, είτε eshop.

Επομένως κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες, φιλικές προς τα κινητά (responsive), αναλαμβάνουμε το hosting σε ελληνικούς servers αλλά και την συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων | Δυναμικές ιστοσελίδες με WordPress
τι κάνουμε

Ειδικότερα έχουμε ετοιμάσει για εσάς 3 πακέτα για να φτιάξετε την δική σας ιστοσελίδα γρήγορα και οικονομικά. Για την ακρίβεια διάλεξε αναμεσά στο Starter Pack, Business Pack & το Gold Pack.

Από 90 ευρώ μόνο σε τιμή προσφοράς, αποκτάς άμεσα επαγγελματική ιστοσελίδα άριστης ποιότητας και εμφάνισης στην πιο οικονομική τιμή.

Κατασκευή ιστοσελίδων | Δυναμικές ιστοσελίδες με WordPress
γιατί εμείς

Δημιουργούμε
ιστοσελίδες & eshop
με έμφαση στην εμφάνιση
και την λειτουργικότητα φιλικές στον επισκέπτη.

Smartphone, Tablet, Laptop, Desktop, Smart TV δεν έχει καμία σημασία! Η εικόνα του Website σου είναι άψογα προσαρμοσμένη σε όλες τις συσκευές χάρη στο Responsive Design! Οι χρήστες της Ιστοσελίδας σου βλέπουν τη σωστή απεικόνισή της, ανεξάρτητα από τη συσκευή και το μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιούν.

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας με WordPress αποτελεί μια εξαιρετική λύση για την δημιουργία μιας σύγχρονης και εντυπωσιακής ιστοσελίδας.

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε επιλέξει το WordPress. γιατί διαθέτει όλα τα plungins και την κοινότητα για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας και να πετύχουμε μια άμορφη και λειτουργική ιστοσελίδα.

Συνεπώς προσφέρει ένα τεράστιο αριθμό εργαλείων, είναι εύκολο στην χρήση και διαχείριση, έχει μεγάλη επεκτασιμότητα.

Επιπρόσθετα είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης.

Επομένως είναι το εργαλείο για την σωστή προβολή της επιχείρησης μας.

μαζί μας
θα είσαι πάντα
στην 1η σελίδα της Google

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που είναι SEO Friendly και πληρούν τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές για να σε βρίσκουν εύκολα οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google.

Παρέχουμε αξιόπιστο Hosting/Φιλοξενία σε Ελληνικούς servers με αυξημένα επίπεδα ασφαλείας και ταχύτητας. Πραγματοποιούμε τακτικές αναβαθμίσεις για την αποφυγή κενών σε θέματα ασφαλείας.
Κατασκευή ιστοσελίδων | Δυναμικές ιστοσελίδες με WordPress

1η θέση στο Google

Διάλεξε την προσφορά !!!

Είναι αλήθεια ότι ήρθε η ώρα η επιχείρηση σας να αποκτήσει μια καινούργια ιστοσελίδα με σύγχρονη εμφάνιση και εξαιρετικό web design; Ζητάτε προσφορές για τον σχεδιασμό της;

Για παράδειγμα Μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, μεσίτες, δικηγόροι, ιατροί, έμποροι προβάλλονται καθημερινά ηλεκτρονικά. Αδιαμφισβήτητα θα προωθήσουν σε ένα μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό τις δυνατότητες τους και θα εξασφαλίσουν ένα μεγαλύτερο πελατολόγιο.

Επομένως σε εμάς θα βρείτε πακέτα – προσφορές για να κατασκευάσετε γρήγορα , εύκολα και οικονομικά την δική σας ιστοσελίδα.

Κατασκευή ιστοσελίδων | Δυναμικές ιστοσελίδες με WordPress

Starter

90 / χρόνο
  • 1 Email Λογαριασμό
  • 5 σελίδες ( Αρχική - Επικοινωνία κτλ )
  • 1 Domain Name .eu

Business

120 / χρόνο
  • 3 Email Λογαριασμούς
  • 7 σελίδες ( Αρχική - Επικοινωνία κτλ )
  • 1 Domain Name .eu ή .gr ή .com

Gold

190 / χρόνο
  • 3 Email Λογαριασμούς
  • 14 σελίδες ( Αρχική - Επικοινωνία κτλ )
  • 1 Domain Name .eu ή .gr ή .com
Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μας Εμπιστεύτηκαν την παρουσία τους

Μερικά δείγματα από τις δουλειές μας. Δυναμικές ιστοσελίδες με WordPress. Σε περίπτωση που θές να αναλάβουμε την ανάπτυξη – σχεδιασμό της σελίδας σου μίλησε μαζί μας και μάθε τα πάντα. 

Συχνές Ερωτήσεις
για την κατασκευή
της σελίδας σας!

Η εταιρεία σας είναι στην Πάτρα και εγώ είμαι σε άλλη πόλη. Μπορείτε να αναλάβετε την δημιουργία της ιστοσελίδας μου ?

Βέβαια. Η φύση της δουλειά μας είναι τέτοια, που μπορεί να προκύψει μια άριστη συνεργασία χωρίς να υπάρξει καμία φυσική επαφή μεταξύ μας. Για την ακρίβεια το Διαδίκτυο παρέχει σε όλους μας απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας, τις οποίες αξιοποιούμε στο έπακρο.

Επομένως μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email και θα σας εξηγήσουμε όλη την διαδικασία.

Θα μπορώ να βλέπω τα στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μου ?

Πράγματι η απάντηση είναι ναι. Η Scribo με την ανάληψη κάθε νέου web project φροντίζει να διασυνδέσει τον ιστότοπο με online πλατφόρμες ευρετηριοποίησης (indexing) και στατιστικής ανάλυσης επισκεψιμότητας (google analytics).

Ειδικότερα τα στοιχεία επισκεψιμότητας μέσω του Google Analytics θα είναι άμεσα προσβάσιμα και διαχειρίσιμα από εσάς. Δηλαδή μέσω του περιβάλλοντος της κονσόλας που παρέχει η Google. Με την προϋπόθεση να έχετε λογαριασμό (Google Account).

Τρόποι Πληρωμής - Πως μπορώ να πληρώσω

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών - υπηρεσιών σας με τους παρακάτω τρόπους:

1. Άμεση ασφαλής συναλλαγή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

3. Άμεση πληρωμή με λογαριασμό PayPal.

4. Πληρωμή με μετρητά σε VIVA POINTS.

Ενδιαφέρεστε να αναλάβουμε
την σχεδίαση
της ιστοσελίδας σας;

Καλάθι αγορών
0
Το καλάθι σας
  • No products in the cart.