Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων, eshop, με γρήγορη φόρτωση, εντυπωσιακό σχεδιασμό. Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα μοναδικό web site.

Διάλεξε σου

Δημιουργία
website & eshop

Οι περισσότεροι από τους πελάτες σας πριν σας γνωρίσουν ή επισκεφθούν το γραφείο, την επιχείρηση σας αδιαμφισβήτητα θα δουν το web site σας στον υπολογιστή τους ή στο κινητό τους τηλέφωνο!

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα μοναδικό web site που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό.

Με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουμε, μετατρέπουμε την ιδέα σας σε μια πανέμορφη ιστοσελίδα!

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες με γρήγορη φόρτωση, εντυπωσιακό σχεδιασμό, χωρίς περιορισμούς. 

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, φιλικές προς τα κινητά (responsive), αναλαμβάνουμε το hosting σε ελληνικούς servers, την σωστή προώθηση της στις μηχανές αναζήτησης, στα social media Facebook, TikTok, Instagram αλλά και την σωστή συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

Smartphone, Tablet, Laptop, Desktop, Smart TV δεν έχει καμία σημασία!

Η εικόνα του Website σου είναι άψογα προσαρμοσμένη σε όλες τις συσκευές χάρη στο Responsive Design! Οι χρήστες της Ιστοσελίδας σου βλέπουν τη σωστή απεικόνισή της, ανεξάρτητα από τη συσκευή και το μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιούν.

Το WordPress αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τον σχεδιασμό και την δημιουργία μιας σύγχρονης και εντυπωσιακής ιστοσελίδας.

Έχουμε επιλέξει το WordPress. γιατί διαθέτει όλα τα plungins και την κοινότητα για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας και να πετύχουμε μια άμορφη και λειτουργική ιστοσελίδα.

Κατασκευή ιστοσελίδων | Δυναμικές ιστοσελίδες με WordPress

Κατασκευή Ιστοσελίδας & eshop
με έμφαση στην εμφάνιση
και full mobile friendly (responsive)

Προώθηση ιστοσελίδας
(SEO)

Παρέχουμε αξιόπιστο Hosting/Φιλοξενία σε Ελληνικούς servers με αυξημένα επίπεδα ασφαλείας και ταχύτητας. Πραγματοποιούμε τακτικές αναβαθμίσεις για την αποφυγή κενών σε θέματα ασφαλείας.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες και eshop που είναι SEO Friendly και πληρούν τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές για να σε βρίσκουν εύκολα οι μηχανές αναζήτησης όπως η Google.

Μας Εμπιστεύτηκαν την παρουσία τους

Κατασκευή ιστοσελίδων που αποδίδουν & εντυπωσιάζουν!

Αν θέλεις να αναλάβουμε την ανάπτυξη – σχεδιασμό της ιστοσελίδας σου μίλησε μαζί μας και μάθε τα πάντα. Σχεδιάζουμε μαζί το ψηφιακό μέλλον της επιχείρησης σου.

Ξεκίνα την ιστοσελίδα σου με την προσφορά μας

Αν ξεκινάς τώρα μια νέα επιχείρηση ή έχεις επιχείρηση και θες να έχεις μια ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο το Starter Business Pack θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες.

Starter Business Pack

160 / 90€ κάθε επόμενο χρόνο
  • 2 Email Λογαριασμόυς
  • 8 σελίδες ( Αρχική - Επικοινωνία κτλ )
  • 1 Domain Name .eu ή .gr ή .com

Συχνές Ερωτήσεις
για την κατασκευή της σελίδας σας!

Η εταιρεία σας είναι στην Πάτρα και εγώ είμαι σε άλλη πόλη. Μπορείτε να αναλάβετε την δημιουργία της ιστοσελίδας μου;

Βέβαια. Η φύση της δουλειά μας είναι τέτοια, που μπορεί να προκύψει μια άριστη συνεργασία χωρίς να υπάρξει καμία φυσική επαφή μεταξύ μας. Για την ακρίβεια το Διαδίκτυο παρέχει σε όλους μας απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας, τις οποίες αξιοποιούμε στο έπακρο.

Επομένως μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email και θα σας εξηγήσουμε όλη την διαδικασία.

Πόσο κοστίζει η κατασκευή μια ιστοσελίδας στην Scribo;

Αν σας απαντούσαμε γρήγορα σε αυτό το ερώτημα, τότε θα σήμαινε ότι χρησιμοποιούμε έτοιμες λύσεις, teplates και themes για κάθε πελάτη. Αν το κάναμε όμως αυτό, δεν θα κάναμε σωστά την δουλειά μας! Κάθε περίπτωση είναι και διαφορετική και κάθε επάγγελμα έχει τις δικές του ανάγκες. Εξετάζουμε μαζί σας προσεκτικά τις ανάγκες της επειχήρησης σας και σας δίνουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά. Oι τιμές είναι πάντα εξαιρετικά ανταγωνιστικές, για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Θα μπορώ να βλέπω τα στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μου;

Πράγματι η απάντηση είναι ναι. Η Scribo με την ανάληψη κάθε νέου web project φροντίζει να διασυνδέσει τον ιστότοπο με online πλατφόρμες ευρετηριοποίησης (indexing) και στατιστικής ανάλυσης επισκεψιμότητας (google analytics).

Ειδικότερα τα στοιχεία επισκεψιμότητας μέσω του Google Analytics θα είναι άμεσα προσβάσιμα και διαχειρίσιμα από εσάς. Δηλαδή μέσω του περιβάλλοντος της κονσόλας που παρέχει η Google. Με την προϋπόθεση να έχετε λογαριασμό (Google Account).

Τρόποι Πληρωμής - Πως μπορώ να πληρώσω;

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών - υπηρεσιών σας με τους παρακάτω τρόπους:

1. Άμεση ασφαλής συναλλαγή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

3. Άμεση πληρωμή με λογαριασμό PayPal.

4. Πληρωμή με μετρητά σε VIVA POINTS.

Ενδιαφέρεστε να αναλάβουμε
την σχεδίαση της ιστοσελίδας;

Scribo.gr
0
Το καλάθι σας
  • No products in the cart.