Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ανακύκλωση Συσκευών για ένα καθαρό περιβάλλον

Ανακύκλωση Συσκευών με ένα τηλεφώνημα. Η Scribo αναλαμβάνει να παραλάβει από το χώρο σας παλιές ή χαλασμένες συσκευές πληροφορικής και μηχανήματα γραφείου. 

#ScriboRecycle

Τι είναι η ανακύκλωση ;

Ανακύκλωση είναι η διαδικασία με την οποία τα απορρίμματα ( Υπολογιστές , Laptop , Εκτυπωτές  ) μετατρέπονται σε πρώτες ύλες από τις οποίες παράγονται νέα αγαθά και η μετατροπή βλαβερών για το περιβάλλον υλικών σε λιγότερο ή και καθόλου βλαβερά ώστε να γίνει ομαλότερα η επανένταξή τους στο περιβαλλον.

Ανακύκλωση Συσκευών

Τι μπορώ να ανακυκλώσω;

Στη Scribo, λοιπόν, έχουμε τη δυνατότητα να παραλάβουμε δωρεάν από το χώρο σας τις ηλεκτρονικές συσκευές ( υπολογιστές – εκτυπωτές κτλ ) που θέλετε να αποσύρετε για ανακύκλωση, με ένα τηλεφώνημα. Αμέσως μετά τις παραδίδουμε σε αδειοδοτημένες εταιρείες ανακύκλωσης. Ανακύκλωση Συσκευών για ένα καθαρό περιβάλλον.

Σημ. Η υπηρεσία παραλαβής αφορά γραφεία & επιχειρήσεις στην περιοχή της Πάτρας.

Πώς μπορώ να κάνω και εγώ ανακύκλωση;

Στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης συσκευών που θα βρεις στο κατάστημα μας. Οι συσκευές να μη βρίσκονται σε λειτουργία*.

Με παραλαβή συσκευών από τον χώρο σας και με μηδενικό κόστος, χωρίς να απαιτείται αγορά νέας συσκευής απλά καλώντας στο τηλέφωνο 2610 207 209*

Κατά την αγορά και παράδοση κάθε νέας συσκευής ο πελάτης πρέπει να έχει ενημερώσει ότι έχει στην κατοχή του συσκευή προς ανακύκλωση.

Κάνε το καλό, ρίξτο… στην ανακύκλωση!

Θες να ανακυκλώσουμε τον υπολογιστή σου;

ajax_security_scribo

Τοποθέτησε Σύστημα Συναγερμού στο γραφείο σου.

Μην διστάσεις να μας ρωτήσεις και να επιλέξουμε μαζί το σύστημα που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες σας!