Πότε χρειάζεται αναβάθμιση το σύστημα ασφαλείας;

Η ασφάλεια του χώρου σας είναι ένα ζήτημα προτεραιότητας για κάθε ιδιοκτήτη. Ένα σύστημα ασφαλείας που έγινε τοποθέτηση στον χώρο σας πριν από χρόνια μπορεί να έχει ξεπεραστεί τεχνολογικά και ουσιαστικά να μην σας προσφέρει καμία ασφάλεια.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε 3 ενδείξεις που μας λένε ότι ο συναγερμός, σύστημα ασφαλείας που έχουμε τοποθετήσει στο σπίτι μας, στο γραφείο, το κατάστημα χρειάζεται αναβάθμιση.

Η ηλικία του συστήματος...

Η ηλικία του συναγερμού είναι ένας καθοριστικός παράγοντας που μας οδηγεί στην αναβάθμιση. Εάν ο πίνακας και τα υλικά που έχουν τοποθετηθεί στο σπίτι σας είναι πάνω από 8 με 10 χρόνια πρέπει σίγουρα να έρθουμε στον χώρο σας και να κάνουμε μια Δωρεάν μελέτη αναβάθμισης του συναγερμού σας. Ο τεχνικός μας θα κάνει τους απαραίτητους διαγνωστικούς ελέγχους για να σας παραδώσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση αναβάθμισης.

Ψευδείς συναγερμοί...

Μιλώντας για ψευδείς συναγερμούς, είναι ένα πρόβλημα ασφαλείας που κανείς χρήστης ενός συναγερμού δεν θέλει να αντιμετωπίζει. Οι ψευδείς συναγερμοί μπορεί να οφείλονται σε διάφορα ζητήματα, όπως ξεπερασμένοι τεχνολογικά αισθητήρες κίνησης ( Radar ). Ο εξειδικευμένος τεχνικός μας θα σας ενημερώσει αφού κάνει τα απαραίτητα τεστ. 

Έλλειψη σύγχρονων χαρακτηριστικών...

Η εξέλιξη της τεχνολογίας εχει δώσει λειτουργείες που κάνουν το σύστημα συναγερμού έξυπνο. Απομακρυσμένη πρόσβαση μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο, ανιχνευτής πλημύρας , ανιχνευτής καπνού – φωτιάς κτλ είναι μερικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν ότι το σύστημα συναγερμού χρειάζεται αναβάθμιση.  

Τελειώνοντας, γνωρίζοντας τώρα τα σημάδια που δείχνουν ότι ένα οικιακό σύστημα ασφαλείας χρειάζεται αναβάθμιση μπορείτε να διασφαλίσετε μιλώντας με έναν εξειδικευμένο τεχνικό της Scribo Security ότι το σπίτι σας προστατεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μην διστάσεις να μας καλέσεις στο 2610 207 209 για να λάβεις βοήθεια σε όποιο θέμα αντιμετωπίζεις με τον συναγερμό του σπιτιού σου. Στο κατάστημα θα βρεις προσφορές που έχουμε ετοιμάσει για σένα για να ολοκληρώσεις την αναβάθμιση του συστήματος ασφαλείας που έχεις στον χώρο σου.

Scribo.gr
0
Το καλάθι σας
  • No products in the cart.