Φωτοτυπικά Μηχανήματα

Φωτοτυπικά
Μηχανήματα
Konica Minolta

για σας

Φωτοτυπικά Μηχανήματα – Έγχρωμα Πολυμηχανήματα Α4 – Α3 για το γραφείο σας με την τεχνική υποστήριξη της Scribo. Ρωτήστε μας για το μηχάνημα που θα καλύψει τις ανάγκες του γραφείου σας.

Φωτοτυπικά Μηχανήματα

Καινούργια &
Ανακατασκευασμένα
Φωτοτυπικά Μηχανήματα

Γιατί εμάς

Η Scribo σας προσφέρει όλη την γκάμα της Konica Minolta από το πιο μικρό σε παραγωγή φωτοτυπικό για μικρές επιχειρήσεις, έως το πιο παραγωγικό μηχάνημα για μεγάλους όγκους εργασιών. Με 15 χρόνια εμπειρία στις μηχανές γραφείου είμαστε δίπλα σας τόσο στην αγορά για να σας προτείνουμε το μηχάνημα του θα καλύψει τις ανάγκες σας αλλά και κατά την διάρκεια που θα έχετε το φωτοτυπικό μηχάνημα αναλαμβάνουμε την τεχνική εξυπηρέτηση σε πιθανές βλάβες.

Στην Scribo παρέχουμε σε όλα τα φωτοτυπικά μηχανήματα ΔΩΡΕΑΝ παράδοση και Τοποθέτηση στον χώρο σας.

Τηλεφωνική υποστήριξη

Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus.

Με επίσκεψη στον χώρο σας

Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus.

fototypika-michanimata-konica-minolta

Το eshop για
Φωτοτυπικά Μηχανήματα

Φωτοτυπικά Μηχανήματα

Πάρε
προσφορά
για φωτοτυπικό

Περιοχές Εξυπηρέτησης

Εμπιστευτείτε μας και απογειώστε την λειτουργεία της επιχείρησης σας αποκτώντας ένα φωτοτυπικό μηχάνημα Konica Minolta με την υποστήριξη της Scribo.

Με έδρα στην Πάτρα, εξυπηρετούμε: Νοτιοδυτική Ελλάδα / Αχαΐα / Ηλεία / Αιτωλοακαρνανία / Λευκάδα / Ζάκυνθο / Ιθάκη / Κεφαλονιά και παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης (εγκατάσταση και after sales services) σε όλα το προϊόντα που προμηθεύουμε!

Κάμερες Ασφαλείας - CCTV στο γραφείο με Δωρεάν τοποθέτηση.

Bρείτε έτοιμες λύσεις (Σετ ) σε Κάμερες Ασφαλείας για τον χώρο σας. Λύσεις από 30m ( ένα μικρό γραφείο  ) έως και 200mπου έχουμε φτιάξει για εσάς, στο eshop μας.

Σε όλα τα πακέτα υπάρχει Δωρεάν Τοποθέτηση για τον Νομό Αχαΐας. 

Καλάθι αγορών
0