Πως να επιλέξω το καλύτερο σύστημα συναγερμού για το σπίτι μου;

Πριν αγοράσετε και εγκαταστήσετε συναγερμό στο σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα διαβάστε τα παρακάτω για να είστε σίγουροι ότι επιλέξατε σωστά το σύστημα συναγερμού που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Συνήθως αναζητούμε με βιασύνη τον τεχνικό/εταιρεία για να εγκαταστήσουμε τον συναγερμό στο σπίτι μας ιδιαίτερα μετά από μια ληστεία/κλοπή σε γειτονικό σπίτι ή στη δική μας κατοικία, και επιλέγουμε χωρίς να έχουμε κάνει διεξοδική έρευνα αγοράς στα χαρακτηριστικά, τις τιμές και τις προσφορές στα συστήματα συναγερμού.

Συνήθως αναζητούμε με βιασύνη τον τεχνικό/εταιρεία για να εγκαταστήσουμε τον συναγερμό στο σπίτι μας ιδιαίτερα μετά από μια ληστεία/κλοπή σε γειτονικό σπίτι ή στη δική μας κατοικία, και επιλέγουμε χωρίς να έχουμε κάνει διεξοδική έρευνα αγοράς στα χαρακτηριστικά, τις τιμές και τις προσφορές στα συστήματα συναγερμού.

Ζητήστε προσφορές από καταστήματα

Ο τεχνικός/εταιρεία συναγερμών θα πρέπει να έρθουν στο χώρο σας, θα ετοιμάσουν μια μελέτη εγκατάστασης συναγερμού και να σας συμβουλεύσουν για τις πιθανές επιλογές που έχετε στα προσφερόμενα συστήματα συναγερμού και τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους.

Κάντε σύγκριση στις τιμές των συναγερμών και ζητήστε διευκρινήσεις όπου χρειαστεί.

Συναγερμός Ασύρματος ή Ενσύρματος

Ενσύρματο ή ασύρματο σύστημα ασφαλείας; Το ερώτημα αυτό μας προβληματίζει αρκετά συχνά, όταν σκεφτόμαστε να τοποθετήσουμε σύστημα ασφαλείας στο σπίτι μας.

Η εγκατάσταση ενός ενσύρματου συστήματος συναγερμού είναι αρκετά χρονοβόρα διαδικασία με πολλά μερεμέτια και μετακίνηση επίπλων αν δεν υπάρχει καλωδίωση στον χώρο της εγκατάστασης του συναγερμού.

Η εγκατάσταση ενός ασύρματου συναγερμού γίνεται αρκετά γρήγορα αφού δεν χρειάζονται καλώδια για να ενωθούν τα εξαρτήματα (μαγνητικές επαφές, ραντάρ, σειρήνα, πληκτρολόγιο κ.α) με την κεντρική μονάδα.

Η επιλογή ανάμεσα σε έναν ασύρματο ή ενσύρματο συναγερμό δεν είναι απλή, αφού και τα δυο είδη συναγερμού έχουν τόσο τα δυνατά όσο και αδύνατά τους σημεία τα οποία θα σας εξηγήσει ο τεχνικός όταν έρθει στον χώρο σας για να κάνει την μελέτη. Αυτό που πρέπει εσείς να ξέρετε όποιο σύστημα επιλέξετε να τοποθετήσετε στον χώρο σας να είναι αξιόπιστο και πιστοποιημένο.

Κέντρο λήψης σημάτων

Μην παραλείψετε να ζητήσετε να συνδέσετε τον συναγερμό σας με το Κέντρο λήψης σημάτων της εταιρείας, το οποίο θα ειδοποιείται κάθε φορά που ενεργοποιείται ο συναγερμός σας είτε βρίσκεστε μέσα, είτε βρίσκεστε μακριά από σπίτι σας. Το έμπειρο προσωπικό του κέντρου λήψης σημάτων αναλαμβάνει να αναλύει τα σήματά που στέλνει ο συναγερμός και ανάλογα την περίπτωση να πράττει. 

Μια σημαντική υπηρεσία για την ασφάλεια του χώρου σας, με ένα ετήσιο κόστος, που σας δίνει την απόλυτη προστασία από κάθε κίνδυνο που σας απειλήσει. 

Μην αναβάλλετε για αύριο αυτό που πρέπει να κάνετε σήμερα. Καλέστε την Scribo Security στο τηλέφωνο 2610 207 209 και κλείστε ένα ραντεβού για να έρθει εντελώς δωρεάν στο σπίτι, το γραφείο, την επιχείρηση σας ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας.

Αφού πραγματοποιήσει μελέτη ο τεχνικός θα σας πει τι πρέπει να κάνετε, τα σημεία που θα πρέπει να προστατέψετε και θα σας στείλουμε την προσφορά για την αγορά και τοποθέτηση του συστήματος ασφαλείας.

Scribo.gr
0
Το καλάθι σας
  • No products in the cart.